Ce trebuie să faci la prima întâlnire?

Ce este cel mai important la prima întâlnire? Nu trebuie sa treceți măsura sau sa credeți ceva imposibil. La această temă sunt multe întrebări ca de exemplu: trebuie de adus flori? Cine achită? Să o suni sau nu? Și multe altele. Mai jos vă prezint câteva sfaturi pentru bărbați cum trebuie sa se comporte la prima întâlnire.

Trebuie să dăruiești flori la prima întâlnire?

Această idee nu este una din cele mai bune la prima întâlnire. Dacă întâlnirea nu se va primi destul de reușită, ea se va simți prost din cauza că a primit flori din partea persoanei care nu prea o interesează. Flori trebuie de dăruit persoanei cărui tău îi placi. Asa deci dacă vrei într-adevăr să îi placi trebuie să trimiți flori a doua zi de dimineață, mai ales dacă prima întâlnire a fost reușită. Scrie un bilețel despre ca ți-o plăcut foarte tare seara petrecută împreună și că oi vei suna diseară și aștepți cu nerăbdare următoarea întâlnire.
Nu adu florile singur. Folosește agenții care aduc flori sau un prieten care se poate preface ca curier. Asta va aduce o impresie foarte bună despre tine. Ea deja va aștepta sunetul tău cu o dispoziție foarte bună. Mai mult ca asta, ea cu siguranță o sunat toate prietenele ei ca să le zică cât de atent și romantic ești. Felicitări 1-0 din partea ta.

Fa o baie bună, rade barba și nu uita de parfum

Statistica spune ca femeile 90% sunt foarte atente la aceea cât e de curat băiatul. Asta înseamnă că înainte sa mergi la întâlnire asigurate ca ai o respirație proaspătă, haine curate, un deodorant destul de frumos, unghi curate, și desigur duș în fiecare zi. Oare mai trebuie ceva de adăugat?

Dacă nu ești de acord cu mine atunci crede-mă că, miros de sudoare, miros urât din gura, mai ales dacă ieri ai băut mult și ai fumat, atunci te va respinge oricine. De la asta în general poți cădea în depresie, precis ca nimeni nu se va săruta cu tine. Acesta este o varianta foarte buna pentru a lasă o impresie rea despre tine unei femei mai ales dacă nici nu te știe cum ești într-adevăr.

Desigur ca poți avea și careva probleme ca de exemplu, ai stat toată noaptea la lucru, sau ai cărat ceva greu, și acum nu ești într-o forma destul de buna. Ea în așa caz va credea ca de la tine mereu miroase urât, din cauza ca ea nu știe ca tu mereu ești curat și ai grija de ceea cum arăți. Așa că oricum găsește timp ca sa te faci în ordine pentru întâlnire.

Nu întârzia

Tine minte la prima întâlnire nu trebuie sa intarzii, mai bine vino cu jumate de ora înainte de cât sa te aștepte ea, ține minte dacă vrei ca totul să se primească nu o lăsa să aștepte. Dacă te duci la ea acasă încearcă sa nu vii cât mai degrabă aici chestia e totul invers. Ea poate încă să nu fie gata – tu vei aștepta, dar ea se va grăbi și va fi pe nervi.

Fii un gentleman

Mereu îi dai ore sa treacă prima, tine pentru ea ușa, fii amabil cu ea și cu toți cu care ea comunica. Dacă mergeți la mașină, întâi deschide ușa pentru ea după asta te așezi și tu în mașină. Femeile într-adevăr iubesc când bărbații sunt atât de amabili cu dânsele.

Spune complimente

Cand o vezi spuneți singur ție ceva de genu „wow arăți super!”, dar în asa fel ca ea sa te audă. Spunei ca aceasta rochie este atât de frumoasă și atât de bine merge după culoarea ochilor ei. Spunei ca pa nebunie îți place cum e aranjat părul, spunei ca ea arata super, perfect, foarte frumoasă.

Ascult-o și întreabă

Nici o femeie nu va fi de acord sa petreacă o seara cu un bărbat dacă el va vorbi numai despre dânsul. Pe tine desigur te vor asculta și îți vor da întrebări, dar crede-mă dacă tu nu intri în discuție cu dânsa atunci nu îi vei fi interesant.

Nu vorbi diferite prostii

În această categorie intră, despre aceea cum prietenii tăi erau beți și tu împreună cu ei, despre relațiile tale pentru o noapte, despre narcotice și altele. Nu trebuie sa râzi de oameni să-ți bați în piept și sa zici ca ești cel mai bun. Femeile nu vor crede din aceste considerente ca ești cel mai tare.

Cine plătește?

Dacă poți sa achiți toate cheltuielile la prima întâlnire atunci da asta. Unele femei încă pot să-ți propuie sa achite jumătate. Dacă ea propune să achite tu respectos răspunde că ai vrea ca tu sa achiți totul.

Aici vreau sa încheie această postare, la voi cum o fost prima întâlnire? Ce a-ți făcut la prima întâlnire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *