7 semne că iubitul te schimbă

Exista pe lume bărbați fideli care nu schimba? Dacă ai dubii față de partenerul tău atunci, verifica după aceste 7 semne dacă te schimba sau nu.
Aproximativ 80% din bărbați au încercat măcar o data sa își schimbe partenera, unele femei pentru a afla dacă este schimbata sau nu controlează telefonul bărbatului, dar noi nu îți propunem asa ceva. Mai bine atrage atenția la alți factori care pot determina dacă ești schimbata sau nu.

Cum sa vezi dacă te schimba soțul? 

1. O început sa se schimbe brusc, comportamentul lui este diferit de cel anterior: o început sa comunice cu tine mai puțin, cu mai puțin interes, a început să-ți dăruiască flori mai des decât de obicei, e foarte precaut cu tine, aceste semne pot da de înțeles ca te-o schimbat: se simte vinovat și vrea să-și ceara scuze. 


2. Tu ai văzut la el prezervative. Aceasta metoda nu este a voastră pentru a va proteja. Pentru ce prezervative dacă tu folosești de multi ani tablete contraceptive. 


3. O început sa te amăgească pentru nimicuri. Cum sa afli daca te-o schimbat într-adevăr bărbatul? Orice bărbat care a schimbat vreodată nu se va simți la locul lui mereu va fi pe nervi încercând să-și ascundă fapta pe care a făcut-o. El începe dea sa te ducă de nas, sa se încurce în ceea ce zice, în promisiuni și planuri. Asta mai poate sa însemne ca pur și simplu a uitat dar dacă tot mai des vezi asta din partea lui atunci ar trebui sa fii mai atentă. 


4. A schimbat stilul de viață. Fiecare bărbat într-un moment dat își poate schimba stilul de viață, sa înceapă sa se ocupe cu sportul, poate a înțeles ca timpul trece și e momentul potrivit pentru a te ocupa te corpul tău. Însă, poate fi posibil ca noua iubire la adus la asa fapte.


5. Nu mai vrea sa faceți sex. Sau vrea mai puțin ca înainte. Fii atenta cum se comporta în timpul sexului dacă  nu este atras deloc nu ii este interesant atunci fii sigura ca are o iubita. Ori are probleme cu sănătatea și cu asta ar trebui sa va clarificati. 


6. Are schimbări în gusturi. Iubitul tău din senin a vrut sa devie vegetarian. Ori este foarte pasionat de bucătărie chinezeasca. Aici nu miroase a bine, cu toate ca pana acum nu avea nici un interes de bucate, te schimba iubitul sau nu oricum ar trebui sa încerci sa ii intri în situație și sa împărțiți ambii aceste gusturi ca sa poți vedea de unde o apărut la el schimbările. 


7. Nu este mulțumit de tine. Dacă mereu ceva nu ii place asta înseamnă că bărbatul te compara cu alta femeie care acum lui ii pare a fi ideală, ceea ce înseamnă că te schimba cu siguranță. Dacă tu lui nu ii placi mai merita sa fiți împreună?

O cale corecta de a afla dacă te schimba iubitul nu este, chiar dacă găsești un sms pe telefon de la o persoana necunoscuta care adeverește cel mai strașnic coșmar al tău, important este ca relația voastră de azi înainte nu va mai fi cum o fost. 
Dacă câteva semne din aceste șapte îți sunt cunoscute nu începe sa faci panică, poate nici nu te-o schimbat, dar tu pur și simplu mărești lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *