5 fraze care să nu le zici unui bărbat

Fiecare din voi știe că cuvintele sunt o arma destul de buna, cu ajutorul cuvântului poți face un om sa se simta foarte încrezut în ceea ce face pentru a depăși nivele noi, dar sunt și cuvinte care pot sa distrugă omul complet și care pot sa distrugă o dragoste de lungă durată.

Multe femei nici nu se gândesc cât sunt de importante cuvintele spuse unui bărbat. Mai jos sunt prezentate câteva exemple care sa nu le spui bărbatului.

Da eu am zis…

O femeie deșteaptă niciodată nu o sa zică aceste cuvinte iubitului ei, dacă el are o nereușită la lucru sau o pierdere, cine poate fi sigur ca totul o sa fie ok? Voi credeți ca bărbatul singur nu înțelege ca nu s-o primit nimic și nu se învinuiește pe el ca are o nereușită?

Trebuie urgent să vorbim. O sa avem o discuție serioasă.

Asemenea cuvinte în afară de nervi și emoții negative nimic altceva nu aduc, cel mai strașnic e atunci când vine un sms dimineață cu aceste cuvinte, dar discuția o să fie seara. Ce credeți că o să primiți seara de la bărbat după ce o zi întreagă s-o gândit la cuvintele spuse de voi? Cel mai bine e sa concretizezi cele mai importante lucruri prin sms pentru ca bărbatul să nu steie pe stres toată ziua.

Nu vom face sex până…

Această este o problemă foarte mare, cea mai gravă problemă este că bărbatul își poate găsi o amantă ci care sa facă dragoste oricând, fără ca să îi zică ceva de genu. Doamnelor, într-adevăr de sex au nevoie doar bărbații?

Procedează ca un bărbat

Da el acum cine e? Dacă îi spuneți asta înseamnă că în momentul dat nu îl socotiți de bărbat. După aceste cuvinte nu mai aștepta de la bărbat să facă ceva deosebit pentru tine.

Tu nu observi nimic?

Tu ce crezi ca el e detectiv pentru a putea observa deodată ca parul tău a devenit cu 2 cm mai scurt sau ai o culoare mai puțin deosebit decât cea anterioara? Când dai așa întrebări pregătește de un răspuns nu prea plăcut pentru tine.

Așteptați în curând a doua parte a frazelor pe care nu trebuie sa le spui unui bărbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *